Sponzorji

Sponzorji programa Multimedija prispevajo pomemben del k izboljšanju kvalitete našega študijskega programa. Z njihovo pomočjo nadgrajujemo in dopolnjujemo opremo za laboratorijske vaje ter študentom omogočamo spoznavanje dela na realnih projektih in profesionalni opremi. Skozi štipendiranje najboljših študentov sponzorji omogočajo tudi njihovo profesionalno rast ter možnost zaposlitve po končanem študiju. Poleg naštetega z nekaterimi sponzorji sodelujemo tudi na skupnih projektih, ki omogočajo izboljšanje delovnih procesov in rezultatov podjetij, prenos strokovnih znanj iz akademskega okolja v gospodarstvo ter osebno rast in razvoj sodelujočih študentov.

Ta del portala je namenjen komunikaciji sponzorjev s študenti Multimedije. Tukaj bomo objavljali informacije o zanimivih dogodkih, študentskih tekmovanjih in hackatonih, razpisanih štipendijah, vabila na oglede podjetij in projektov, razpise za nova delovna mesta.

Vsem sponzorjem se toplo zahvaljujemo za podporo študijskemu programu Multimedija. Hvala, ker študentom na široko odpirate vrata v svet multimedije. Skupaj zmoremo več!