Sponzorji

 

Sponzorji študijskega programa Multimedija prispevajo pomemben del k izboljšanju kvalitete našega študijskega programa. Z njihovo pomočjo nadgrajujemo in dopolnjujemo opremo za laboratorijske vaje ter študentom omogočamo spoznavanje dela na realnih projektih in profesionalni opremi. Skozi štipendiranje najboljših študentov sponzorji omogočajo tudi njihovo profesionalno rast ter možnost zaposlitve po končanem študiju. Poleg naštetega z nekaterimi sponzorji sodelujemo tudi na skupnih projektih, ki omogočajo izboljšanje delovnih procesov in rezultatov podjetij, prenos strokovnih znanj iz akademskega okolja v gospodarstvo ter osebno rast in razvoj sodelujočih študentov.
Ta del portala je namenjen komunikaciji sponzorjev s študenti Multimedije. Tukaj bomo objavljali informacije o zanimivih dogodkih, študentskih tekmovanjih in hackatonih,  razpisanih štipendijah, vabila na oglede podjetij in projektov, razpise za nova delovna.
Vsem sponzorjem se toplo zahvaljujemo za podporo študijskemu programu Multimedija. Hvala, ker študentom na široko odpirate vrata v svet multimedije, skupaj zmoremo več!

Inovativni študij je pot do najboljše zaposlitve.

Interdisciplinarni študijski program je plod sodelovanja Fakultete za elektrotehniko in Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, z namenom izobraževanja strokovnjakov, usposobljenih za delo na novih in inovativnih izzivih digitalne dobe.

Kontakti

Kontakti