Ker vemo kako pomembna je izbira študijskega programa za vašo prihodnost, vabimo vse bodoče študente na informativne dneve za vpis v univerzitetni prvostopenjski študijski program Multimedija v študijskem letu 2024/2025.

Da se boste lažje odločili, nas lahko obiščete na Fakulteti za elektrotehniko (UL FE) v petek 16. in soboto 17. februarja. UL FE se nahaja na Tržaški cesti 25 v Ljubljani oz. neposredno ob avtobusni postaji Hajdrihova, kjer imajo postajališče tudi avtobusi na linijah 1, 1B, 6, 6B, 47, 51 in 56.

Ker želimo, da bodoči študenti pridobite čim več uporabnih ter koristnih informacij, boste lahko študijske programe najprej spoznali v obliki kratke splošne predstavitve, sledile bodo praktične predstavitve študentskih aktivnosti in zanimivih eksperimentov. V živo boste lahko spoznali napredne MM sisteme ter si od blizu ogledali dogajanje v zakulisju (torej režiji).

Razpored predstavitev:

  • v petek, 17. februarja, ob 10. in 15. uri ter
  • v soboto, 18. februarja, ob 10. uri.

Organizirani bodo tudi vodeni ogledi po laboratorijih fakultete, kjer se boste lahko pobližje spoznali s širokim področjem multimedije in sodobnih tehnologij. Po uradni predstavitvi bodo mogoči tudi pogovori z zaposlenimi in študenti programa Multimedija.

Še pred informativnimi dnevi pa se lahko navidezno sprehodite po UL FE, ali si podrobneje pogledate predmetnike in dogajanje na podstraneh portala Multimedija.info.

Študentka sedi ob mizi z opremo za prenose v živo, znotraj reportažnega vozila.
Študentje sedijo v predavalnici in poslušajo predavanje profesorja v ozadju je platno s Power Point predstavitvijo.