Na Fakulteti za elektrotehniko je potekal sprejem brucev in bruck vpisanih na univerzitetni študijski program Multimedija. Zbrane so med drugim nagovorili dekan Fakultete za elektrotehniko, koordinatorja študijskega programa Multimedija in predstavniki organov Fakultete za elektrotehniko. V svojih nagovorih so predstavili študijski program in izpitni red, spletne učilnice, tutorstvo, obštudijske dejavnosti ter druge uporabne informacije za začetek študija. Nagovore so popestrili glasbeni nastopi Vokalne skupine FE.

V letošnjem študijskem letu je na Multimedijo vpisanih kar za tretjino več študentov kot do sedaj, skupno 46. Na podlagi pomanjkanja kadra in visoke zaposljivosti študentov na področju je skladno s predlogom pristojnega ministrstva vpis namreč povečan za 15 mest.

Študenti bodo že z jutrišnjim dnem pričeli z obiskovanjem predavanj in kmalu tudi laboratorijskih vaj, ki potekajo na Fakulteti za elektrotehniko ter na Fakulteti za računalništvo in informatiko. Pri opravljanju študijskih obveznosti jim želimo veliko uspeha!

Sprejem brucev in bruck s strani študentov, koordinatorja študijskega programa Multimedija in predstavnikov organov FE. V ospredju sedijo bruci v klopeh, v ozadju stojita študenta pred diapozitivom.
Bruci in brucke sedijo v šolskih klopeh na sprejemu s strani študentov, koordinatorja študijskega programa Multimedija in predstavnikov organov FE.