Študenti Multimedije so že tradicionalno pomagali pri izvedbi informativnih dni za prvostopenjske študijske programe na Fakulteti za elektrotehniko, kjer so sodelovali tako s samo fakulteto, kot tudi v Laboratoriju za multimedijo Fakultete za elektrotehniko (LMMFE).

Skupaj z zaposlenimi v laboratoriju so v januarju in februarju poskrbeli za videoprodukcijo prikazov praktičnih eksperimentov, ki so bili izvedeni v večini laboratorijih fakultete ter tudi za videoprodukcijo predstavitev smeri in splošnih informacij o študiju na FE.

Videi praktičnih eksperimentov so vključeni v spletni portal »Virtualni sprehod po UL FE«, ki si ga lahko ogledate na povezavi in je osnovan na interaktivnih 360° video vsebinah, prav tako pripravljenih v sklopu informativnih dni. Hkrati so za omenjeni portal pripravili tudi interaktivne predmetnike za vse študijske smeri, kar bodočim študentom približa pogled na organizacijsko strukturo študija.

Med samimi informativnimi dnevi so študenti pomagali pri izvedbi 6 prenosov v živo iz 2 prostorov, kjer je del diskusije potekal v živo, del video vsebin pa je bil predpripravljenih. Videposnetka predstavitev v živo si lahko ogledate na povezavi.

Upamo, da smo vas navdušili za študij in da se bomo lahko oktobra, ob začetku študijskega leta videli v prostorih fakultete!

Prikaz mnogoterih področij in orodij, ki jih pokriva področje multimedije. Prikazani so prostori FE, glasbenik, različne merilne naprave, roboti, kamere in snemalna oprema, dron, predavateljica.