Odločitev pri izbiri študijskega programa je za prihodnost vsakega bodočega študenta zelo pomembna, zato vas vabimo na informativne dneve za vpis v univerzitetni prvostopenjski študijski program Multimedija v študijskem letu 2023/2024.

Informativni dnevi bodo potekali v živo na Fakulteti za elektrotehniko (UL FE) v petek in soboto, 17. in 18. februarja. UL FE se nahaja na Tržaški cesti 25 v Ljubljani oz. neposredno ob avtobusni postaji Hajdrihova, kjer vozijo avtobusne linije 1, 6, 6B, 47, 48, 51, 54, 56.

Ker želimo, da bodoči študenti pridobite čim več uporabnih ter koristnih informacij, boste lahko študijski program najprej spoznali v obliki kratke predstavitve v Multimedijski dvorani, po razporedu:

  • v petek, 17. februarja, ob 10. in 15. uri ter
  • v soboto, 18. februarja, ob 10. uri.

Po predstavitvah v Multimedijski dvorani bodo sledile praktične predstavitve študijskih programov, projektov študentov in raziskovalcev, študentskih aktivnosti ter zanimivih eksponatov. Organizirani bodo tudi vodeni ogledi po laboratorijih fakultete, kjer se boste lahko pobližje spoznali s širokim področjem multimedije in sodobnih tehnologij. Po uradni predstavitvi pa bodo mogoči tudi pogovori z zaposlenimi in študenti programa Multimedija.

Še pred informativnimi dnevi pa lahko obiščete fakulteto tako, da se virtualno sprehodite po UL FE oz. lahko več preberete tudi na ostalih podstraneh portala Multimedija.info.

Na informativnem dnevu dijaki stojijo v vrsti za voden ogled reportažnega vozila.
Študentka stoji za kamero in snema osebo v virtualnem studiju.